PS

Jo jag förväntar mig många presenter med så det är ju positivt!

Och när du kommer hem så ska du se ut att komma direkt ur en gossip girl scen!

Oh lala, sen snor jag dina kläder. HIHI!

Kommer bli fett!

Ja och så kan vi lättare leka negrar för du kan ju lyssna och observera på ett annat sätt!


Jag börjar gilla detta nu, glädjen för din skull växer i bröstet.

Tvivla aldrig, du är fantastisk. <3

Johanna

Jag gör inte som alla andra. Skriver sms.
Det är för långt, för rörigt. För mycket.
Jag lägger det här. Där det kommer finnas föralltid.

20 mars. Det är inte många dagar kvar. Det värker i mig. Snart är du borta.
Ett helt annat land, du kommer inte vara här. Ett helt år.

Jag känner mig tom. Jag är inte ledsen, inte glad. Bara tom. Jag kommer bli ledsen, för min skull. Jag kommer bli glad, för din. Men jag vet inte när. Just nu är det bara tomhet, du kommer försvinna.

Allt är rörigt. Mina tankar och känslor. Det har varit tomt länge nu. Sen du sa att du fått en familj. Det var då jag insåg att du faktiskt skulle försvinna. Att du skulle åka härifrån. Länge.

Jag vill glädja mig, och det gör jag innerst inne. Jag tänker på allt kul du kommer få göra, allt du kommer uppleva och det får mig att le. Det kommer vara så du. Men för min egen skull känner jag bara sorg. Att bli lämnad i denna staden utan den jag älskar mest. Första gången jag gråter.

Du är den jag delar allt med. den som jag inte är rädd för att vara mig själv med. Den som jag kan vara ledsen, arg, glad och galen med utan att det förändrar något mellan oss. Du är min glädje och min sorg, min bästa vän i allt.

Jag längtar efter att du ska få uppfylal din dröm, leva ditt liv på ditt sätt. Men jag längtar ännu mer efter att få hem dig. Få krama dig och prata med dig på riktigt,´.

Sitter här och gråter, känns som du redan åkt. Fast egentligen är du bara några hundra meter bort.

Du är min säkerhet. Med dig klarar jag allting. Du ger mig stöd, du håller upp mig och du skänker mig orken att försöka igen. Jag kommer sakna dig.

Du är min lycka, min glädje. Du är pirret i magen och känslan av sommarregn. Jag kommer sakna dig.

Du är den bästa vännen man kan ha. Det finns inga tvivel.

Jag kan inte sluta le genom tårarna. Äntligen ska du få åka. För göra USA. Det är din tid nu. Och det kommer bli en underbar tid.

Jag komemr finnas här hemma för dig. Vid alla tillfällen, så kommer jag göra allt för dig. Och när du kommer hem så kommer jag älska sönder dig.

Lev livet, glöm mig inte.

Jag älskar dig.

Jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag

Första gången.

Första gången sen allt var bra som jag såg dig. Jag minns att du sa att du skulle sakna mig, att du hellre kom hem till mig, att det inte var värt att förlora mig. Jag minns att du ansträngde dig, du var gullig, snäll. Sen kom alkoholen in i bilden och jag försvann. En snabb njutning var viktigare. Det var inte så viktigt att behålla mig. Lögnerna efter sveket. Lögnerna innan. Jag litade för en gångs skull på någon.

Idag var första gången vi sågs.

Jag trodde det skulle vara värre. Adrenalinet pumpade, jag förlorade känseln i kroppen. Där var du. Dina ögon, din mun, ditt ansikte - du. Viljan att kasta mig i din famn och ha allt som vanligt var inte så stor som jag trodde. Den fanns där, oh ja. Men den gick att bortse från. Ingen känsel i fingrarna. Känner tårarna som vill fram. Du är fortfarande mitt allt.

Känslan av ett stilla hopp när du skulle gå, du tvekade i dörren. Det tog lång tid och många suckar innan du tillslut bestämde dig för att lämna mig bakom dig. Igen.

Jag förstår inte hur jag fortfarande kan hoppas på att få vara din. Dock är jag redan din, har alltid varit. Det är längtan efter att ha dig som min, att du ska se mig som din som lockar och drar i mitt hjärta.

Det är allt jag vill ha. Jag har förlåtelsen i mig, redo att göra sitt. Men den kommer aldrig komma till användning. Du vill inte ha den.



Jag brukar inte känna mig värdelös, jag ser styrkan inom mig. Jag vet att jag är värd något bra. Men du får mig att känna mig som ett ingenting.

Crystal and see-through
And not enough to you

For this is home

Nu är vi förflyttade, och på plats. Alla bitar faller in och vi skapar ett hem omkring oss. Vi har kämpat, stressat, rasat och det har utgjutits blod. Men nu börjar vi sjunga på sista versen. Köket är på plats, vi har möbler och det mesta annat vi behöver. Upp med lite tavlor och någon hylla så är det bra sen. Vardagsrummet lika så. Väggarna gapar tomma än, men det ska vi snart ändra på.

Det är skönt att ha ett riktig hem. Som bara är mitt. Jag delar det gärna med Emelie, det känns tryggt, behagligt. Det hade lätt kunnat bli stelt, jobbig stämning när man springer runt varandra hela tiden. Men vi löser det bra. Vi anpassar oss. För det är trevligt att ha någon där ibland. Det är trevligt att dela sysslorna med någon. Och det är trevligt att ha en god vän tillhands när det behövs.

Jag längtar efter att bli av med dom sista lådorna. Ha stuvat undan allt. Kunna städa rent omkring mig och njuta av att detta nu är mitt hem. Detta är min fristad. Skönt att stänga in sig i sin egen värld i sovrummet. Skönt att kunna gå ut och slippa tystnaden tillsammans med Emelie.

Ett beslut jag är glad över att vi gjorde den kvällen för några månader sen. "Vi flyttar ihop!" Och det gjorde vi med.

1 mars är vårt datum.

RSS 2.0